LGBTIDGAF

Tja, als de breinen van mensen bijkans dood zijn, er nog slechts een paar hersencellen een staat van actieve dienst vertonen, dan kun je wel aankomen met de beste argumenten voor een zaak, maar dit zal niet gehoord, laat staan gehonoreerd worden. Dat is de situatie en we hebben het ermee te doen.

Mindcontrol is very sneaky. De entertainmentindustrie is er niet om u gelukkig te maken, heeft een geheel andere bedoeling. Hollywood leverde ontelbare films af die vooruit blikte op wat de agenda van de globalisten u door de strot wenst te duwen. Sublimale berichten, onopvallende doch effectief werkende symbolen, dringen het brein van de kijker in en doen hun werk. Kijk maar eens naar dit plaatje.

Was het Bruce Lee die ooit zei dat je nooit geringschattend over jezelf moet spreken, zelfs niet in een grap? Het onderbewustzijn werkt als een blinde uitvoerder van wat je het voert, en het maakt geen onderscheid tussen wat reΓ«el is of vals. De globalisten weten dit en zetten de mensheid louter zaken voor die hun agenda past. De meeste journalisten zijn gekocht, of anderszins gedwongen in hun pas te lopen. En het volk kijkt wat het nieuws te vertellen heeft.

De wokies zijn bepaald niet wakker. Ze missen onderscheidingsvermogen, zien de inconsistenties van het sektarisch programma met de regenboogvlag, inclusief pedofielenkleuren, niet. Ze zijn in de LGBT beweging gestapt zoals hippies voorheen hippies werden, punkers punkers. Het leek op protest, maar het was andermaal schapengedrag met nageaapte modegrillen, om erbij te horen. Ongeveer geen hippie bleef hippie, welke punker bleef punker? Het was een identiteitsfraude, zoals de LGBT beweging er een is.

LGBT? IDGAF. De Woke-hysterie is blind. Ik neem LGBT niet serieus, alleen als bedreiging van de volksgezondheid. Woke is echter meer dan het schaamteloze Pride vertoon, ook Β΄de groenenΒ΄, de zogenaamd Β΄natuur bewustenΒ΄ vallen eronder. Die drinken door papieren rietjes.

Dat gedram van de Woke ideologie is zo ernstig dat zeer veel mensen hun buik er vol van hebben, er ontwaken zowaar hersencellen waar je dit niet direct zou verwachten. Vele homoseksuelen keren zich volmondig af van de regenboogvlag en waar het voor staat. Klimaatdrammers op openbare wegen worden vaker hardhandig verwijderd en als ik dat bekijk ervaar ik dat ik geen volbloed pacifist ben, voel ik instemming met de beelden.

Vanzelfsprekend is ook de kunst, in al haar gelederen, geΓ―nfiltreerd door het geboefte. Er zijn uitgebreide artikelen voor mijn neus langs gekomen en ik las ze niet. Een eenvoudig plaatje volstaat ook hier.

Er is veel moderne kunst waar ik belang in stel, maar de meerderheid is ontsproten uit snobistische breinen die kopieerden en hier dan een draai aan gaven, dit origineel noemend. Originaliteit heeft als woord zijn betekenis zien verschralen, gelijk het woord kwaliteit dat te pas en te onpas wordt gebezigd op producten die door ieder weldenkend mens vermeden zullen worden.

Er is zoveel nep in de wereld en berichtgeving over de wereld, dat diegenen die hier aanstoot aan nemen er ook in dreigen vast te kleven. Je protest laten horen is prima, maar jarenlang jammeren dat het zo niet langer kan is weinig realistisch. Het is blijkbaar zo, dus het kan en gaat voorlopig voort. Waarom? Door het inhaken van mensen, ook zij die menen alles te doorzien. Ze doorzien niet alles, anders zouden ze niet inhaken.

Wat is origineel? Als je hierover nadenkt ben je al afgedwaald.

Ik heb vandaag veel geschilderd, gewerkt aan drie verschillende doeken. Het is een vreugde te zien dat ik vorderingen maak, merk dat iedere gezette toon op een doek accurater is dan wat ik voordien deed, wat steeds vreugdesprongetjes in het hart geeft. Op de gitaar beleef ik hetzelfde: eenvoudig luisteren wint het van willen presteren. Gevoeligheid vergroot haar uitdrukkingsvermogen. Het is geen denkproces, het is doen en ervaren. Originaliteit weet helemaal niks. Ook niet of het talent heeft of wie er op het werk dat verricht wordt zit te wachten. Dan mag het vrije expressie heten. Laat je niet bestelen, begin er radicaal mee en stop nooit meer.

(Alle afbeeldingen van het internet geplukt)

.

Een gedachte over “LGBTIDGAF

Plaats een reactie