Helse tijd verwijst naar Bron

Alles in het menselijk leven wordt op de spits gedreven. De politiek van verdeel en heers steevast doorgevoerd. Steeds weer crises om nog niet verdeelde groepen tot intern conflict te krijgen. Was je eerst voor de OekraΓ―ne en NAVO Γ²f voor Rusland, nu ben je fout als je voor IsraΓ«l bent, als je voor Palestina bent en zeker ook als je geen partij kiest, want zo kies je tegen Β΄het gelijkΒ΄ van beide partijen. Waanzin mensen, volstrekte waanzin, wat maakt het in godsnaam nu nog moeilijk dit in te zien en van iedere medewerking aan dit hels circus te wijken?

Toen ik na een boodschap vanavond nog even Karin, die al in bed lag, een kus kwam brengen, was het eerste dat ze zei:
Β¨Wat een wereld! Zo ontzaglijk bizar allemaal!Β¨
Β¨Dat is het stellig: iedereen wordt tegen elkaar opgezet, waar nog van eenheid in vereniging sprake is worden bommetjes gegooid om ook aldaar betrokkenen weer in een tweestrijd te krijgen, en het ziet er als een succesvolle missie uit.Β¨
¨Ik word gek¨, was de korte response. Ik keek Karin aan, zag dat ze ontspannen toonde, dacht aan een grapje.
Β¨Tja, als je met de huidige koers die de wereld gaat blijft hechten aan oplossingsstrategieΓ«n die de maffia je aanbiedt, dan word je wel gek.Β¨
¨Ik word gek¨ herhaalde Karin, nog altijd in kalmte.
Β¨Begin lockdown zeiden we dat de wereldse energieΓ«n ons dwingen naar onze vervlochtenheid met de matrix die zich hier toont te onderkennen, om deze te lossen waar mogelijk. Wie dit niet lukt voelt zich in een fuik gedreven, en dat voelt als gek worden, controle over de inhoud van je geest verliezen.Β¨
Β¨Ja, het is allemaal zoveel in korte tijd.Β¨
Β¨Het dwingt ons straight te zijn ieder moment, en ieder moment als een aanraking te zien zonder de noodzaak er aan te blijven kleven. Dat wat kleeft is geestelijk afhankelijkheid en toont wat we in te leveren hebben. Zien zelf is genoeg.Β¨

Er bestaat geen enkele twijfel in mij dat het antwoord op de wereldproblematiek niets met politiek en alles met ons Hart van doen heeft. Als we ons Hart hebben uitgesteld omdat de hel nu de wereld in forse schreden verovert, dan vergissen we ons ernstig. Dan hebben we de volgorde der dingen omgedraaid. Dan zijn we gevallen voor de omkeringsdwang van satanisten. Wat is er dan omgekeerd geworden?

Eerst moet ik er zijn wil de wereld manifest kunnen worden. Ik moet er ook eerst zijn wil de wereld weer kunnen verdwijnen. Alles begint met Bewustzijn. De satanisten hebben dat met hun vuige spelletjes in ongeveer alle wereldburgers weten om te draaien. Eerst was de wereld, toen verscheen jij erin. Dit is de diepste corruptie die alle corruptie daarna mogelijk maakt.

Of deze werkelijkheid nu uit God komt, uit de Big Bang of een artificiΓ«le digitale onderneming van reptielen uit onaardse regionen komt is volgens mij geheel niet relevant: lijden is relevant, en hoe dit te overkomen.

Er is sowieso iets in de opvatting, dat we in een AI simulatie betrokken zijn, ongeloofwaardig. Als je een schepping wil met alleen maar slaven, dan maak je de AI simulatie toch meteen zo dat iedereen zich reeds als slaaf gedraagt? Of wilden de reptielen een spelelement inbouwen om zichzelf mee uit te dagen? Hoe is dan dat Hart in mij terecht gekomen, als reptielen bekend staan om hun meedogenloze psychopathie? Makes no sense. Bron is vrij van welke opvatting dan ook, en gaat ook zeker vooraf aan demonen die ons in het ootje nemen.

Vroeger, toen ik nog verlicht wilde worden, leek alles dat naam en vorm had verlichting in de weg te staan. Nu zie ik dat ieder neigen naar verlichting een geest optuigt die Bron reeds verlaten heeft. We kunnen gewoon onszelf zijn, wat dat ook betekent.

Als streven moe is geworden, heb je eindelijk de tijd te kijken naar de motivatie die aan welk streven dan ook vooraf gaat. Zowel de goede als slechte intenties in dit onderzoek betrekken en je zult verrast staan hoe weinig je hiervan weet. Omdat je altijd maar in de tijdlijn van de wereld beweegt met die geest van je. Zodra je dit helder ziet, zul je het niet meer jouw geest noemen. Ook niet de geest van wie of wat dan ook anders. Het hele idee geest vervalt. Zelfs een gedachte is onzichtbaar.

Binnen de wereld werkt een diep corrupt systeem waarvan velen zeggen dat deze nu vallen zal, en dan begint een nieuw leven op deze aarde. Dat kan goed mogelijk zijn maar lost het originele probleem niet op: ik ben en ga dood.

De wereld lijkt in deze op een gekkenhuis van mensen die stuk voor stuk doen alsof ze hier een eeuwigheid gaan doorbrengen, waar het niet meer of minder dan een doorgangsoord betreft. Zodra je dit inzicht organiseert krijg je gemeenschappen waar dit inzicht alsnog verloren gaat. Reden waarom de duivel niet schrok toen Waarheid doorbrak in het aards domein, hij lachte en zei: ik zal het voor de mensen organiseren.

Bron is Bron is Bron, niet van iemand, niet van een geloofsovertuiging, niet van een kerk, niet van wie of wat zich ook maar kan manifesteren als gezaghebbend met de reden: ik kom uit Bron als berichter en vertolker van Bron. Altijd te laat. Daarbij is niks en niemand niet uit Bron reeds berichter en vertolker van Bron.

Zie je ergens niets in, blijf er dan niet over zeuren en flow blijft vloeien. Spijt en rancune zorgen voor vastlopers.

Rationaliteit wordt door 99% van de mensen, waarschijnlijk meer, leidend principe geacht, terwijl het louter staat voor aangeleerde tunnelvisie.

Stilte is mijn ware wezen, maar dan niet van mij, niet waar, niet wezend. Er is niets om al die gekke identiteiten, –naam, vorm en betekenis–, aan te geven.

De wereld gaat aan arrogantie ten onder. De meeste mensen denken de wereld te redden door harder te schreeuwen vanuit opvattingen die al eeuwen niet meer werken. Stilte, Bron, is hierin het meest gevreesd. De vrees is onterecht. De vrees maakt het leven vreselijk. En vreselijke levens menen dan het bewijs in lijden te vinden dat God niet bestaat.

Bron ziet dat het goed is. Honderd meter oostwaarts gaan is honderd meter westwaarts gaan; niets is ooit van zijn plaats gekomen. Maar zolang we dromen: zullen we dit wakker doen? Kan alle ellende voorkomen!

Dank de Lezer!

Plaats een reactie