Wat is dat toch met Gemma en Eva?

Katholiek interieur

Ik heb al eerder melding gemaakt van mijn verbazing dat iemand als Gemma OΒ΄Doherty, die als journalist geweldig werk tegen alle weerstand tegen waarheid in verricht, beweert dat de enige redding voor de mens is om katholiek te worden. Werkelijk?

En vandaag lees ik dat Eva Vlaardingenbroek de zin op Twitter loslaat: Beware of the ”I’m spiritual, but not religious” types. Ook zij heeft een goed stel hersens, ook zij vliegt hier geheel uit de bocht. Met haar vader is ze dit of vorig jaar gedoopt, en nu komt ze met deze dogmatische nonsense? Waarom plaats ik een vraagteken; ze doet het!

David Icke zei het raak vandaag:

You have lost the plot, Eva. You really have.

I am not religious because I am humble enough to know that within the TINY frequency band that is ‘human reality’ that no single person or group can have anything like the whole story and so any belief system can only be a work in progress.

Religious dogma is an absolute, not an infinite journey of constant discovery. It is buffer-stop belief. Here and no further.

THAT is lack of humility and also extraordinary naivety to believe that all which needs to be known is between the covers of a single book, be you Christian, Muslim, Hindu, whatever.

I am spiritual (as in of the Spirit), not religious, so I guess I, too, must be the Devil. Yes, that must be it.

The Devil cannot possibly work through the Roman Church which has mass-murdered and demonised fantastic numbers of people in its sick history for the crime of having the wrong opinion. I thought you were against the Cancel Culture, Eva. I must have misheard.

Er zijn, goed beschouwd, zeer weinig mensen die niet een leugentje, maar de complete leugenachtigheid van de lopende agenda zien. En dit volop durven uit te spreken.

Maar wat bezielt OΒ΄Doherty en Vlaardingenbroek dan? Ik meen dat het gaat om gebrek aan onderscheidingsvermogen als een gevolg van onbereidheid alle blind aangeleerde ideeΓ«n te onderzoeken. OΒ΄Doherty voelde zich vroeger veilig in Ierland, en Ierland was toen katholiek. Hoe dit met Eva zit weet ik niet, want zij is later in haar leven tot de demonische kerk toegetreden. Fluor in het water, ongezond eten, teveel leggings gedragen?

David Icke zegt kernachtig wat er niet consistent in het zogenaamde wakker zijn van Eva is, wat houdt Eva tegen geheel tot haar te nemen wat David te berde brengt? Niet God, maar EvaΒ΄s geloof in de katholieke oplichtersbende. Ik had het niet verwacht, toch is het evident mogelijk.

Eva, dat schreef ze vandaag nog ergens, gelooft dat de mens in de kern zondig is. Dat is geen fijn begin voor een mens. Het is een dogma dat ze hoger acht dan eerlijk onderzoek. De religieuze mens blijft maar volgen als een schaap, de spirituele mens onderzoekt werkelijk alles zelf. Nou ja Eva, dan moet het maar zo, totdat je uit deze hypnose ontwaakt.

.

Een gedachte over “Wat is dat toch met Gemma en Eva?

Plaats een reactie