Plotseling bewustzijn verloren

Geert W.E.F. Wilders likt de laarzen van wie Nederland in de de uitverkoop hebben gezet, wat er ook van zijn gespleten tong mag rollen. Pieter O. en Lientje v.d. P. verkopen al even karakterloze praatjes; –WEF-puppets, allemaal.

Ik hoor alleen leden van Forum voor Democratie ronduit spreken over de ware agenda achter het politiek theater; de club heeft het inzicht dat het politieke bedrijf zo verrot is dat ze hun activiteiten tot buiten dat domein hebben uitgebreid. Evenals Viruswaarheid doet FvD goed werk de oplichting aan te tonen door duistere praktijken in het licht te zetten.

Er komt geen oplossing via democratisch recht, dat recht is allang verslonden. Zolang de mensen, die zichzelf niet Woke maar wakker achten, blijven kijken naar politieke ontwikkelingen, volhardend blijven Twitteren dat het zo niet langer kan, leven ze met tunnelvisie en weigeren ze hun oorspronkelijk zicht als het enig juiste antwoord op alle waanzin radicaal in te nemen.

Zaken precies benoemen zoals je ze ziet, daar ging het altijd al om, en nu meer dan ooit.

No consent. Geen centje medewerking aan valsheid, bedrog, misbruik en verminking.

Leeft Marcel van Dam eigenlijk nog? Die noemde Pim Fortuyn een inferieur mens, recht in zijn gezicht. Dat was een projectie van de man die een praatprogramma leidde waar het ging om ethische principes. Gadverdamme, hoe lelijk wil je het hebben?

Pim Fortuyn wees op tendensen in de maatschappij die Nederland kapot zouden maken als het geen halt werd toegeroepen. En hoe populair was hij! Maar hij werd vermoord. Niet door het volk. Door iemand die door de overheid was ingehuurd. Volkert loopt alweer te joggen in Nederlandse bossen.

Is het niet wonderlijk dat de landverraders van vandaag nog altijd vrij over straat kunnen gaan? Het volk gaat niet over tot geweld. Gevaar lopen steeds diegenen die de landverraders bekritiseren. Wie zou daar nou achter zitten?

Ik zeg het ronduit: mijn tijd is op de oplichting te duiden; wie nu niet ziet die wil niet zien. Het is niet verplicht, neem nog maar een prik.

Het project Β΄de wereld reddenΒ΄ is wat mij betreft voorbij, de mierenhoop wil geen redding maar instant bevrediging en geen waarheid.

Wie het werkelijk menen weten elkander te vinden.

De covidhoax een intelligentietest noemen, dat was raak wat mij betreft. Maar de test kent vele gangen, je bent niet zomaar geslaagd. Uit de matrix van de slangenkuil kom je alleen als je je geest van iedere betrokkenheid ermee weet te bevrijden. En dit is ook geen project, maar eenvoudig een kwestie van onderscheidingsvermogen en integriteit nu en nu en nu.

Iedereen leeft al in waarheid, maar verslaving aan tunnelvisie houdt mensen van hun ware wezen weg. Prima, maar ieder je gezeik over Bill Gates, George Soros en andere misdadigers is wat mij betreft verder misplaatst; je doet gewoon mee.

Ik zeg: verhef ieder moment van bestaan je ziel, verlaat radicaal alles dat geweld wil, resideer in de vrede die het eerste gegeven is.

Is het even moeilijk? Sta je dan toe je Hart te hervinden.

Plaats een reactie