Corruptie in Nederland en verderop

De corruptie in de wereld was altijd al ontstellend groot, maar is in deze dagen zozeer in de schijnwerpers komen te staan dat het een raadsel mag heten dat nog zoveel mensen menen dat in de politiek integere zaken besproken worden.

Inzake het World Economic Forum (WEF) enkele tweets die goed aantonen dat het WEF niet zomaar een praatclubje is maar in feite, achter gesloten deuren, het beleid in Nederland strikt aanstuurt.

Eerder deze week bood Thierry Baudet zijn boek Het Coronabedrog in de Tweede Kamer aan Hugo de Jonge aan. Hiervan is een kort filmpje online gezet, waarna Hugo de Jonge besloot dat het een goed idee was Thierry op Twitter te blokkeren. Begrijpelijk, want het humeur van de Jonge wordt niet beter van confrontaties met werkelijke feiten over zijn desastreuze beleid, zoals deze in het boek te lezen staan. Ik heb van het filmpje een GIF-bestandje gemaakt.

Harm Beertema van de PVV, iemand die ik veelvuldig zinnige onderbouwde zaken hoor beweren, is door Geert Wilders laag op de kieslijst geplaatst met een mij onbekende motivatie, maar daar kan men naar raden; ook Wilders ontpopt zich meer en meer als WEF-slaaf, en onthoudt zich van werkelijke kritiek op de infiltratie van het WEF in de Nederlandse politiek. Hier volgt nog eens de motie-Baudet, het stemgedrag van verschillende Kamerleden en een tweet van Beertema. (Klik op de afbeelding voor een vergroting.)

Ik sluit af een een sterk betoog dat van Gideon van Meijeren onlangs afstak, waarin hij alvast preludeert op de tegenstemmers van de Referendumwet die Forum voor Democratie indiende, waarbij hij de spelende corruptie helder en scherp onder woorden brengt.

Plaats een reactie