Intellectuelen tonen hun ware tronie

Sam Harris, Ben Shapiro en Jordan Peterson mochten graag onderling op podia discusseren over ethische zaken. Wat hebben die gasten zich ondertussen laten kennen!

Sam Harris heeft er geen moeite mee als er wat baby lijkjes in de kelder van Joe Biden gevonden worden, zolang zijn beleid maar voortgang kan vinden.

Ben Shapiro vindt het aanvaardbaar dat de genocide die IsraΓ«l op dit moment van schrijven in Gaza uitvoert burgerslachtoffers maakt. Hij suggereert dat dit ongewenste bijvangst van iedere oorlog is. De werkelijkheid is dat IsraΓ«l niet Hamas maar alle Palestijnen als daders van de aanslagen onlangs in IsraΓ«l ziet, en de kwestie ook zo behandelt: bombardementen op burgerdoelen en het afsluiten van watertoevoer getuigen daar o.a. van.

En Jordan Peterson schreef in een tweet, zich richtend tot Netanyahu: give them hell!

Die mensen vinden zichzelf intelligent, maar het zijn slechts intellectuelen met geschifte breinen die het hen onmogelijk maken te zien dat het huidig conflict in het Midden-Oosten geheel geagendeerd is. Niks geen verrassingsaanval, Netanyahu heeft zijn leger zeker 7 uur iedere actie verboden. De grensbewaking van IsraΓ«l is vermaard: iedere beweging er rondom werd altijd gesignaleerd en het leger stond paraat. Niet deze keer. IsraΓ«l wilde de aanval, verkreeg zo een argument om een wens van vele jaren tot uitvoer te kunnen brengen: Gaza compleet vernietigen. De Cabal heeft dit goed geregeld: depopulatie ook hier in volle gang.

Naom Chomsky, ook zo een groot brein volgens velen, vond het een goed idee om mensen die het Β΄vaccinΒ΄ weigerde, dat feitelijk een biologisch wapen is, naar onbewoonde eilanden te verschepen.

Het verschil tussen intelligent en intellectueel is als het verschil tussen natuurlijk en aangeleerd. Natuurlijkheid is met geen propaganda te bereiken, gestudeerde hoofden des te beter. Het blijkt dat juist studiehoofden minder in staat zijn het gezag van staten te betwijfelen of de coronahoax te doorzien. Dat zien we nu ook weer met het Midden-Oosten conflict. Natuurlijke mensen zijn heel duidelijk: ik steun IsraΓ«l noch Hamas, ik steun alle burgers in IsraΓ«l en Gaza die het slachtoffer zijn van een valse agenda van door de Cabal gestuurde overheden en gezagsdragers.

.

Plaats een reactie