Is er nog nieuws vandaag?

Is er nog nieuws vandaag? Deze serene dag niet online gekeken naar gebeurtenissen in de wereld; zou de vrede al zijn uitgebroken? Neen, daar hebben de mensen blijkbaar nog geen zin in, zie ik als ik Twitter heb geopend. Dat nu als logo geen vogeltje meer voert, maar een X, met een dun en dik pootje. Musk heeft wat met de letter X. Wat zou dat toch zijn? Kwam deze interessante gespiegelde afbeelding van het logo tegen.

Hmmm, moest onmiddellijk aan de Freemasons, de Vrijmetselaars denken. Ik vertrouw Elon Musk, met al zijn poen en free speech praatjes, voor geen cent. De censuur is niet afgenomen omdat een aantal mensen hun accounts terug kregen, shadowbanning is zozeer verfijnd dat de censuur naar mijn indruk erger is dan toen Jack Dorsey Twitter nog aanvoerde.

Hoe dan ook, Twitter toont alsmaar meer van de apocalyps: tornadoΒ΄s kronkelen door verduisterde luchten; stromen met brokken ijs, samengeklonken na een storm met hagelstenen zo groot als tennisballen, voeren door een stad in ItaliΓ«; knokpartijen tussen autochtonen en welkom geheten Β΄vluchtelingenΒ΄ verschijnen vanuit vele landen, en ook zien we opeens zeer vele bosbranden in de landen waar Klaus Schwab en zijn praatclubje Β΄has penetrated the cabinets.Β΄ Klaus Anal Schwab moet vanzelfsprekend het woord penetrated gebruiken, zo zijn zijn omgangsvormen.

Heel veel nieuws is geen nieuws, was te voorzien. Morgen zal er een officiΓ«le verklaring in de Verenigde Staten worden afgelegd betreffende UFOΒ΄s en navenante zaken; we zien ook steeds meer video opnamen van burgers van vreemde verschijnselen aan het firmament. Zit een hoop nep bij, maar wat dan echt is, is ook nep, vergeet dat niet.

Journalisten weten dat ook wel, behalve dan de hele domme verslaggevers. Er bestaat een tendens onder het media makend volk, een onuitgesproken regel, dat ze van veel berichten, maar stoppen met openheid van zaken als de waarheid aan bod komt. Als iemand besluit de leugenachtigheid, bijvoorbeeld door een beweging van de camera, te tonen, dan weet ie dat ie zijn of haar baan verloren heeft.

Er vallen iedere dag jonge mensen dood voor een camera, het is niet echt schokkend meer, je weet dat het komt. Je kunt hieruit de gevolgtrekking maken dat er een veelvoud van doden valt als er geen camera in de buurt is. Ellende is het nieuwe normaal, en ¨we must prepare¨, volgens Anal Schwab, ¨for an angrier world.¨ De voorbereidingen zijn in volle gang. Met toenemend elan accelereert de klerezooi naar het toppunt van decadentie, wat het dieptepunt van de hel betekent. Het woord lowlife komt steeds vaker in me op. Maar het gekke van deze term deze dagen is: lowlife mensen groeperen zich tegenwoordig massaal, vormen het nieuwe normaal. Wijze mensen worden in dit tijdsgewricht voor gek versleten. Tunnelvisie is de norm, uitzoomen en overzicht verkrijgen wordt als achterlijk beschouwd. En dat is natuurlijk omdat mensen bang zijn de waarheid onder ogen te zien.

Als je wegkijkt van wat werkelijk het geval is, en dit tot een gewoonte wordt die je onderweg niet corrigeert, dan draai je de hel in. Ik heb het ook niet verzonnen, maar zo is het wel. DonΒ΄t shoot the messenger, doe liever je voordeel met het bericht. In deze apocalyptische tijd komt alles op scherp te staan, ook de keuze: waarheid of bedrog? Consequenties worden iedere dag serieuzer. Als de waarheid je te zwaar valt, en daarom kijk je weg, dan maakt het wegkijken de waarheid alleen nog maar zwaarder. In Wezen is de waarheid vanzelfsprekend niet zwaar, alleen het wegkijken is dat. Als het wegkijken vervallen is blijkt de waarheid licht als een veertje te zijn. Wat je in je ontwijken vreesde als een tijger, blijkt in het aanzien en ontmoeten een lieflijk poesje.

Nee nee, dan zit ik niet in een New Age waan van Β΄alles is goedΒ΄ en drogredenaties als Β΄dit moet zo nu zijn, omdat het tot iets beters leidtΒ΄ of Β΄iedere gebeurtenis heeft een bedoeling.Β΄ Niets moet nu zo zijn voor een later tijdstip, waanzin en geweld kunnen onmiddellijk gestopt worden. Kinderen verkrachten en martelen hebben geen bedoeling, behalve voor de duivelaanbidders zelf, die de New Age Movement hebben uitgevonden.

Ik vrees nog altijd pijn als ik direct bedreigd word; dit levensdomein kent geen veiligheid en ik ga hier niet romantisch over doen. De tijger wordt tot poesje precies op het moment dat je bereid bent je imago en wereldbeeld te verliezen voor je Natuurlijke Staat. Dan zie je hoe man-made de hel waarin we leven is, dat de hel volstrekt overbodig is. Of wellicht zijn het reptielen die de agenda voeren, maar vanuit de Oorsprong wordt geen lowlife afgeleverd. De hel is een creatie van arrogante goddeloze wezens. En wie niet wakker en kritisch zijn worden door deze monsters verslonden.

Heb ik niet iets positiefs te melden? Volgens mij is wat ik hierboven schrijf buitengemeen positief: de hel is overbodig. Als je toch de hel steeds weer ziet, dan is het stellig een goed idee je aandacht te verleggen van wat je ziet naar wie het ziet. Ontmoet dit Wonder, It sets you free.

.

Een gedachte over “Is er nog nieuws vandaag?

Plaats een reactie