Ceebeedeecee en meer stierenstront

Veelvuldig zie ik mensen in winkels afrekenen met hun telefoon. Lekker makkelijk, het gemak dat van mensen slaven maakt. Ze hebben waarschijnlijk nog nooit van Central Bank Digital Currency (CBDC) gehoord, en is dat wel het geval, dan zien ze er het gevaar niet van. Als cash betalen niet meer mogelijk is, alleen nog digitaal betaald kan worden, hebben de globalisten de wereldburgers voorgoed bij de kladden. Als je hun opgelegd narratief, hoe leugenachtig dan ook, niet geheel trouw bent, gaat dit je punten op je Social Credit Score kosten. Geld is niet langer van jou, maar een manipulatiemiddel van de staat geworden. Er kan een houdbaarheidsdatum aan je saldo gekoppeld worden, en beperkingen kunnen worden ingesteld waar je wel en niet geld aan kunt uitgeven. Je Social Credit Score zal ook bepalen of elektronische deurtjes naar de metro, de supermarkt of welke gelegenheid dan ook al dan niet voor je open gaan. In China kan dit nu al zelfs je Β΄eigenΒ΄ woning zijn.

Cash betalen mensen, altijd! Er zijn gelukkig al heel wat mensen tot het gevaar van CBDC ontwaakt en tot actie overgegaan. Door louter cash te betalen, en voor samenwerking te kiezen. Piers Corbyn toont in het volgend filmpje dat viraal is gegaan wat een individu kan doen, daaronder een stukje tekst die de kracht van samenwerken in deze illustreert.

Heb zojuist een aantekening gemaakt om een flyer te maken en deze in veelvoud uit te printen, zodat ik deze aan een ieder kan geven die zijn of haar telefoon nog laat scannen als wijze van betalen. Kan natuurlijk ook voor een reeds bestaand ontwerp kiezen, zoals deze hieronder, die inhoudelijk sterk is, maar esthetisch minder en mij wat te schreeuwerig. Dan toch liever een aantrekkelijk en rustiger lay-out en toon waarin de feiten simpel en helder benoemd worden.

Moeten we het nog over de prikjes hebben? De dagen worden weer korter, het griepseizoen nadert, we kunnen weer veel prik promotie en bijkomende schade verwachten. Een andere keer meer erover, maar ik wil de lezer toch niet de fraaie reactie van een vrouw op een tweet van Andrew Tate onthouden.

De regenboogmaffia krijgt steeds meer kleuren in het openbare leven geplempt. De post- en belastingdienst doen ook al mee. Ze worden gepusht, hoe dan ook; van werkelijke overtuiging en eigen initiatief is alleen bij de meest dommen sprake. Of misschien zijn er daar wel heel veel van.

Ik zag een mooi filmpje van twee politiepaarden die terug schrokken van een regenboog oversteekplaats. Transfobische paarden? Paarden met de juiste intuΓ―tie voor kwaadaardige symbolen die onnatuurlijkheid promoten.

Het klimaat is goed verziekt. Dan bedoel ik de sfeer op aarde waar oplichting en bedrog de scepter zwaait en de onderdanen die hier intuinen de wanen voort zeggen. Daarbij zijn er vele wetenschappers die wel weten dat na het coronabedrog, ook het klimaatverhaal corrupt is, maar dit niet openlijk zeggen om hun positie op de maatschappelijke ladder niet te verliezen. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen.

Boskabouter Timmermans behoort niet tot de uitzonderingen, stookt de klimaatfabel bij iedere gelegenheid graag nog eens op, staat dan met tranen in zijn ogen te vertellen hoeveel doden er door noodlottig weer al zijn gevallen. Hij mocht onlangs te gast zijn in de Muppetshow.

Mensen die ontdekt hebben dat ze met het covid narratief volstrekt belazerd zijn, trappen in veel gevallen nog wel in de volgende leugens die de overheid hen verkopen wil. Als belastingbetaler financiert een ieder zijn eigen bedrog. Ik ben niet tegen belasting betalen als dit ten goede komt aan de gemeenschap, maar belastinggeld wordt juist besteedt om gemeenschapszin te breken. Met covid, met rassenstrijd, met stikstof nonsense, met klimaat waan, en binnenkort komen de UFOΒ΄s eraan. Allemaal angst zaaierij.

Karin zei het vandaag klaar en helder: Β¨we leven ons leven, gaan nergens in de waanzin mee, en nemen de consequenties die dit heeft.Β¨ Zo is dat. Als vrees voor de dood je bereid maakt tot zombie te worden, dan is het wellicht tijd de dood te heroverwegen. Dood is geen vijand.

Er zijn culturen, nog gegrond in besef van Natuur, waarin dokters niet betaald worden voor het behandelen van ziekten, maar juist alleen als de klanten niet ziek worden. Welk een prachtig principe, welke geen aanleiding tot corruptie geeft! In deze culturen wordt wel verdriet ervaren als er iemand is heen gegaan, maar in diepste Wezen wordt er niet getreurd, en wordt de overgang naar een vrijere staat van zijn van de overledene gevierd.

De westerse cultuur is in en in vals. Het woord Β΄beschavingΒ΄ is ernstig verdacht: doden worden zo snel mogelijk verstopt, deviante geesten met een ziektelabel opgeborgen in klinieken in bossen. Dit is geen lofwaardige beschaving maar puur misleiding van het menselijke bewustzijn. Mindfuck zeggen de Engelstaligen. Je wordt genaaid waar je bij staat, zeggen Nederlanders.

Mensen kunnen altijd terugkeren naar hun Oorsprong. Als je gelovig bent noem je dit God, als atheïst vind je Bron in Natuur. Als de boevenbende je mening niet leuk vindt en je heeft opgesloten in een cel, dan heb je Natuur nog altijd bij je als je vijf zintuigen. De geest is een dwaaltuin vergeleken bij de helderheid van het louter waarnemen van de zintuigen. Als de geest op de troon zit gaat de lichaam-geest al snel ontsporen en kuren vertonen; staan de zintuigen op nummer één dan zal de geest hun dienaar zijn en gezondheid volgen.

Wie dit voor het eerst leest kan denken dat dit ondoenlijk is, te kaal. Dat is het echter niet. Als je dit groeiend besef van natuurlijkheid gepaard laat gaan met vrije expressie, dan komt er een volstrekt nieuw leven tot stand. Waarin poΓ«zie vanuit dankbaarheid van de tong en uit de pen rolt. Je eindelijk eens die gitaar hebt gekocht waarop je al snel wat akkoorden laat weerklinken waarbij je stem vanzelf mee gaat zingen. Je met intens plezier en de goedkoopste materialen doeken beschildert en, zonder overweging over talent of niet, de fraaiste stille avonturen beleeft. Je in de keuken, nu eens los van voorgeschreven recepten, op je eigen geur en smaak afgaat als je meest heerlijke maaltijden bereidt. O, een onbekende wereld wordt je open baar!

Juist in deze tijd van censuur en shadowbanning, waarin mijn schrijfsels steeds minder mensen bereiken, is het zicht op de intrinsieke waarde van vrije expressie, nog voordat er publiek bij komt kijken, zoveel duidelijker. Ook al kraait er geen haan meer na, dit vogeltje zingt zoals het gebekt is. Zonder goed- of afkeuring van anderen, ook zonder de verwachting van dat, is iedere vorm van expressie werkelijk vrij. Ik wens dit een ieder, omdat het je adaptatie vermogen is disharmonie tot vrede te keren, wat wie of wat dan ook, waar en wanneer dan ook, meent te moeten uitvreten.

Dank de lezer!

.

Een gedachte over “Ceebeedeecee en meer stierenstront

Plaats een reactie