De vrouw past in geen definitie

Collage uit 3 fotoΒ΄s van het www

Eind maart van dit jaar schreef ik een stuk onder de titel Β΄Wat is een vrouw?Β΄, deze avond wil ik daar graag nog wat op voort borduren, hiertoe mede aangespoord door een fraaie video waarmee dit bericht eindigen zal.

De vraag wat een vrouw is lijkt tegenwoordig door velen erg moeilijk te beantwoorden te zijn, terwijl toch iedereen een vrouw weet te herkennen. Het is blijkbaar niet politiek correct om te wijzen op het geslacht van de vrouw, want daar kunnen we sinds de transgender gekte is uitgebroken, het vrouw-zijn niet meer aan herkennen; –geslacht en gender zijn twee verschillende zaken geworden in de breinen van zogenaamde wetenschappers. Niet het biologische lijf zegt of je man of vrouw bent, neen, je bent waarmee je je identificeert. Je gendergevoel weegt zwaarder dan hoe je geschapen bent. Dus lopen er nu transgenders met een erectie in vrouwenkleedkamers.

De meeste moderne mensen kennen een identiteitscrisis van jewelste. Oude waarden, zoals het geloof in God en de eenheid van gezin en grotere gemeenschappen, begeven zich in een staat van toenemend verval. Het vacuΓΌm dat hieruit reeds is ontsproten, laat in veel mensen de behoefte aan een nieuwe identiteit ontstaan, en groepsvorming helpt daarbij. De covidhoax laat dit goed zien: wie geen gifprik willen accepteren worden door de voorstanders van vaccins, die gezamenlijk het gevoel van deugdzaamheid en altruΓ―sme (let wel: op valse gronden) delen, gedemoniseerd en afgedaan als onverantwoordelijk. Terwijl gezond verstand toch eenvoudig stelt: als dat vaccin zo een goede werking heeft dan hoeft de gevaccineerde geen ongevaccineerden te vrezen. Maar die rationaliteit ontbreekt ten ene male, de behoefte aan identiteits- en groepsvorming overstemt deze. Het heeft sektarische vormen aangenomen, vervult een functie die religie in vroeger dagen had. En wetenschap is de afgod die men gelooft, irrationeel, want werkelijk goede redenen bestaan hier niet voor. Het is in dit irrationele domein, –waarin nieuwe identiteit nieuw houvast moet leveren–, dat menig verdwaalde ziel de transgender waanzin aangrijpt om er een imago uit op te pikken. Dit wordt dan Β΄het recht om jezelf te zijnΒ΄ genoemd, waar we het hebben over wie verdwaald en van zichzelf vervreemd zijn.

Een vrouw behoeft geen definitie, zij is mysterieus, elegant en ondoorgrondelijk. Aldus wordt zij feilloos herkend.

Wat geen vrouw is, dat is ook evident. Mannen die vrouwen imiteren, dat lijkt steeds weer nergens op. De overdosis schmink die ze op doen, de extravagante vrouwenkleding die ze zich aanmeten, het toont steeds weer dat ze hopeloos falen in hun poging de aangemeten gender identiteit recht te doen. Het zal nooit slagen, hoeveel fysieke operaties er ook aan besteed worden. Ook de motoriek van de jongens in jurken zullen pijnlijk tekort blijven schieten vergeleken bij de vloeiende bewegingen van de wonderlijke feminiene wezens op planeet aarde. Omdat het pijn aan de ogen doet, geen voorbeeld van een transgender dans, dan toch liever Ann-Margret in de ¨Bill Bailey¨ screen test uit 1961, mijn geboortejaar, toen verwarring over het vrouw-zijn nog geen item was.

Op scholen worden kinderen vandaag de dag geseksualiseerd, waarbij termen en afbeeldingen worden gebruikt die van pornografische aard zijn. Ook de transgender ideologie wordt proactief, zonder dat kinderen hier behoefte aan hebben, gepusht. Veel ouders hebben geen weet hiervan, laat staan hoever de waanzin gaat. Het filmpje dat ik hier laat volgen handelt over wat al zeer ernstig verkeerd is, maar bijna onschuldig te noemen als je denkt aan de schoolboekjes die onze jongsten klaar moeten stomen voor de dromen van de pedofielen die hier hun agenda afdraaien.

Goed te zien dat hier vrouwen, echte vrouwen, aan het woord komen, die de waanzin doorzien. Ik heb me de laatste tijd veelvuldig verbaasd dat vele moeders, die eerst hun kinderen al maskers lieten dragen, afstand van elkaar en anderen liet houden en gif lieten inspuiten, nu ook staan te klappen als hun kroost voor drag queens seksueel beladen dansjes tentoon spreiden. De conditionering die hier plaatsvindt zal traumatische gevolgen hebben, zodat Β΄iedereen zichzelf kan zijnΒ΄? Zover kan het willen Β΄deugenΒ΄ en Β΄bij de kudde horenΒ΄ dus gaan: ieder gevoel van authenticiteit en integriteit is bij deze moeders vergaan. Zelfs echte vrouwen kunnen hun vrouw-zijn zo blijkbaar compleet verliezen.

De video genaamd Β΄What is a woman?Β΄ is een documentaire uit de stal van The Daily Wire, waarin Matt Walsh de kijker meeneemt op zijn tocht langs verschillende mensen die hij de vraag voorlegt. Het geheel begint vrij luchtig en ludiek, gaandeweg wordt het spannender. Zeer interessant zijn de wetenschappers die mee wilden werken aan een interview, maar gedurende de ondervraging zich steeds ongemakkelijker begonnen te voelen, en dreigden het interview te beΓ«indigen. Dan is goed te zien dat deze mensen werken vanuit vooronderstellingen die in het geheel geen wetenschappelijke basis kennen; prachtig hoe Matt Walsh zo aantoont dat de door velen zo geΓ«erde wetenschappers in werkelijkheid bezig zijn onze kinderen naar de knoppen te helpen. Het einde van de docu is prachtig en eenvoudig, liet mij achter met een brede glimlach.

Een gedachte over “De vrouw past in geen definitie

Plaats een reactie