Hete leugens, poppenkast en de detox emmer

We hadden onlangs de warmste dag sinds weet ik veel hoeveel duizend jaar, hoorde ik. Jan Paternotte van Demonen 666 zei het ook al, kun je dan nog twijfelen? Maar hoe oud zou de thermometer eigenlijk zijn?

Het is al net als met Covid: veel mensen benutten hun eigen zintuigen niet, slikken blijkbaar liever de overheidspropaganda voor zoete koek. De wereld moet hoe dan ook op slot. Als mensen het klimaatverhaaltje niet meer geloven is het tijd voor UFO´s en aliens. Toch idioot dat mensen die het coronabedrog hebben doorzien, het daarop volgend verhaal van de overheid weer als een waarheid kopen. Want geld kost het hen, en veel meer dan dat.

Politiek Den Haag ziet vele puppets vertrekken, en nu wil Frans Timmermans naar Nederland komen? De B-acteur van valse emoties is echter niet erg geliefd als ik zo wat rond lees op Twitter. Vanuit Brussel komen geluiden dat de man onvoorspelbaar is: de ene dag hartelijk en vriendelijk, de andere dag hatelijk en furieus. Hoeveel talen mijnheer de boskabouter ook spreekt, het is en blijft een nietszeggend figuur. Heb groot plezier beleefd aan een persiflage op het heerschap, dat van vier jaar terug zou zijn.

Vroeger had je de items ´binnenlands nieuws´ en ´buitenlands nieuws´, doet de NOS daar nog aan? Die scheiding hoeft eigenlijk niet meer gemaakt te worden, we zenden onze centen tot ver over onze grenzen en de Nederlandse agenda wordt ook buiten het laagland geregeld. Bovendien vluchten veel Nederlanders naar elders voor de ´vluchtelingen´ die naar Holland komen, vooral jonge mannen met telefoons en vechtlust. Kwam dit berichtje uit 1979 tegen:

Amerika is ongeveer door zijn wapens heen. Allemaal naar de Oekraïne gestuurd door de grote leider die nog altijd in het openbaar zeer jonge mensenkinderen besnuffelt en ze ´sexy´ noemt. Een vrouw had in een plenaire zitting ergens een foto van een naakte Hunter Biden met hoertjes en waarschijnlijk een enorme drugstoeter in zijn bek getoond, waarop de voorzitter zei dat haar tijd om was. Donald Trump is ondertussen weer dikke maatjes met de Clintons; je vindt niet zomaar iemand met een rechte rug tegenwoordig. Dr. Shiva Ayyadurai is iemand die ik wel consistent in zijn berichtgeving acht. Had Trump het over the Swamp, Shiva spreekt over the Swarm in een video die viraal is gegaan en waartegen nog geen goed antidotum, behalve censuur, is gevonden.

Scott Ritter beluister ik regelmatig, hij lijkt goed geïnformeerd te zijn betreffende de Oekraïne-oorlog, en is bezig met het samenstellen van een documentaire over Agent Zelenski. Vandaag kwam ik deel 2 voor het eerst tegen; ik plaats beide reeds gepubliceerde delen ter info voor wie nog met de blauw-gele vlag lopen te zwaaien en denken dat het een goed idee is eindeloos kanonnenvlees en duurbetaald doch impotent wapentuig daarheen te sturen.

We worden nog iedere dag vergiftigd op meest verschillende wijzen. Begin lockdown heb ik een video op mijn Bitchutekanaal gezet welke toont hoe je het gif van chemtrails uit je lijf kunt verwijderen. Tony Pantalleresco laat zien hoe je een anti-nano emmer kunt maken en demonstreert hoe deze werkt. Lees de beschrijving onder de video hier als je hier werk van wilt maken. Voor de minder technisch begaafden wil ik er op wijzen dat David Icke via zijn website de Anti-Nano-Bucket te koop aan bood, wellicht nog steeds, en er zijn vast wel andere wegen een exemplaar kant en klaar te verkrijgen.

Wat een poppenkast mensen; we doen ons best ons te beschermen tegen ´onze eigen´ overheid. Welke nu, als ongeveer alle andere overheden, door de globalisten wordt gevoerd. En wie niet meedoet gaat voortijdig dood. Hollywood is nu overal. Het circus is uit zijn voegen gegroeid en iedereen die niet oplet speelt mee in deze slechte film. Binnen Advaita Vedanta, de non-dualistische school waar ik veel profijt van gehad heb en nog altijd aan beleef, wordt erop gewezen dat het goed is te allen tijde het scherm, waarop de beelden verschijnen, te beseffen. De beelden zijn vergankelijk, het scherm blijft altijd.

Laat de dwaasheid, die niet te stoppen is, maar lekker dwaas zijn, en als er eens iemand langs komt die zijn lijden moe is, wijs dan op het lege scherm, zonder labels en beelden. Er is verdriet voelbaar iedere dag, en ook verdriet is goed te doen als je het label ´verdriet´ er af haalt. Dan is het niet meer dan een sensatie, zonder verhaal of fixatie. Geluk is een totaal overschat verlangen, jezelf zijn is de ware harmonie die een mens wenst. Fixeer niet, wees het scherm.

.

Een gedachte over “Hete leugens, poppenkast en de detox emmer

Plaats een reactie