Centrale lijfeigenheid; doe je mee?

Volksstammen werden verzameld tot landen, landen tot unies en de unies worden door de globalisten aangevoerd. Centralisatie heet dat. Gaat ook met de munt gebeuren. Maxima, die zei dat de Nederlander niet bestaat, werkt er nu hard aan de Nederlander inderdaad onder de zoden te werken. Met Zorreguieta praatjes op gezag van wie? Niet op gezag van de Nederlanders, zoveel is wel duidelijk. Mevrouw Maxima, die haar man een beetje dom vindt, prijst nu overal de Central Bank Digital Currency aan. Op naar het Chinees creditsysteem waar je van je laatste vrijheid bent beroofd. Ze weet beter dan haar vader hoe totalitair te werk te gaan. Moet denken aan bloedlijnen. En aan reptielen.

Maxima heeft de goedkeuring van Rutte vanzelfsprekend, die andere tak van het sloopbedrijf Nederland.

Zielloze robots draaien alles om, voelen niets, leren kinderen te twijfelen aan hun natuurlijke gevoelens. Werkelijk alles dat natuur en werkelijk is moet op de helling. Kijk even mee wat het Roncalli Scholengemeenschap in Bergen op Zoom tijdens Β΄maatschappijleerΒ΄ de kinderen aan vragen voorlegt.

De enorme in-wikkelingen zijn niet te stoppen, wat te doen? Niets. Niet mee doen. Leraren die deze shit verkopen zijn collaborateurs. Politici die hieraan meedoen verdienen een tribunaal. Maxima en domme Willem mogen achter de tralies. Maar belangrijker dan dit alles is: ik doe niet mee.

Punt.

Plaats een reactie