Waanzin in het Lage Land

De laffe aftocht

De plaag die Sigrid Kaag heet verliet met het kabinet de Tweede Kamer na ware woorden van Thierry Baudet. Johan Derksen zegt op de nationale tv dat Baudet geliquideerd moet worden. Lekker landje dat Nederlandje. Georganiseerde misdaad aan het roer, maar te laf om een debat aan te gaan. Gelijk de globalisten laf strijden tegen volkeren, met gif en leugens, zelf buiten schot blijvend. Ze overspelen zichzelf, het wordt nu echt spannend. Ongehoord Nederland mocht gisteren bijna een miljoen kijkers tellen. Leve de waarheidssprekers!

Thierry zei: β€œHet huidige globalisme komt voort uit een versmelting van wereldwijde markten en communistische planning. Het is een samenloop van controledrift en gulzigheid. En het werd ontwikkeld op St Antony’s College, Oxford β€” waar Sigrid Kaag studeerde.”

Pieter Stuurman schreef een goed stuk over het belang van principieel zijn en vasthouden aan het juiste. Geen compromissen met onwaarheid toestaan, ook niet een beetje. David Icke geeft hetzelfde aan: als je staat voor wat je weet dat juist is, heb je geen bedenktijd nodig: je kiest het juiste ongeacht waarmee de boevenbende dreigt.

Wie van de slapjanussen kan de eigen kinderen nog recht in de ogen kijken? Voor zelfbehoud je kinderen opofferen aan de staat? Gatverdamme! Verneukt door je ouders; pedofilie neemt ontzaglijke vormen aan. En maar wegkijken…

En Willem, je weet wel, van Maxima, die zat er ook niet lekker bij toen hij de troonrede uitsprak en normaal wilde laten klinken wat niet normaal is. Je ziet hem lijden onder zijn leugens; innerlijk conflict speelt hem hevig parten. Aan Mevrouw Zorreguieta zie ik dat niet af, die vaart goed op duistere krachten. Dochter Amalia keek even om naar het volk en stak haar tong uit. Lekker bedrijf dat koningshuis. Ze donderen studenten uit huis zodat dochterlief erin kan. Voor de studie. Wie wil er nog studeren bij scholen van de staat, die scholen zijn met boeken van George Soros en de perversie van het World Economic Forum? Als je vroeger op school niet goed meekwam is je een hoop mindfuck bespaard gebleven. Van Harte!

Mijn walging betreffende de Nederlandse zittende macht (die wegliep) is groter dan ooit. Moge de revolutie vandaag nog aanvangen.

.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s